Што би и кажале на форумџиката над вас? Два те стаив на приватнио таму имам приватни работи и одам онлине на оној никад 3000 души фуууј! хахха ставам од патувања од факс ово оно..хахах
Што би и кажале на форумџиката над вас? I thought I shook myself free You see I bounce back quicker than most But I’m half delirious, it’s too mysterious You walk through my walls like a ghost And I take every day at a time I'm proud as a lion in his lair Now there's no denying it, and no decrying it You're all tangled up in my head http://www.youtube.com/watch?v=z9lkga4y ... re=related Еј Пинки засекогаш ме претрка, ова за љубам беше, а што е тоа што не е за во СДК
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас за тој лист зборував. Еј Жапчето пак, фала за стихотворбата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј, ме испобунивте еден пред мене накрај испаѓаат тројца ааааааа што е тоа денцинг ол најт лонг фрли тоа балетанките одмори стапалца ој Ливинг и сега пинк хелоу пинк засекогаш Пинки, јас сум уморна, ама ти изгледа си поуморна. Полека од почеток кој што кому зашто
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пинк и јас би свртела ама мојов над 10 кг. е. Жапче многу музикална си
Што би и кажале на форумџиката над вас? Што да правам немам листови за вртење, само музика во глава ццц ах марамке, марамке оф ливинг ливинг
Што би и кажале на форумџиката над вас? ... под туш Марамке предвидувам дека некој ме претркал досега. Ете ја, Спаркс Диши набрзина абдоминално, земај воздух - испуштај, земај испуштај. Ме разбра шо сакав да кажам?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Прекрасно, ако ги закукаш ушите прилично добро, да не речам одлично хахахах Спаркс, ах, у право е Ливингон трчаме вечерва некако
Што би и кажале на форумџиката над вас? ај јас отидоФ да спијам да ми држите среќичка утре математика да ми попраи.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пуштаме среќа пинки Оф марама да ти била....што да правиме не сме сите родени за идоли