Што би и кажале на форумџиката над вас? Од кај па ја карти за Африка???? Невработен такозван интелектуалец...немам карти за до градски, а не па у Африка Од слеп очи не се бара... Машала машала...се наредивте...ајде...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле па ко џокер си во покер, мојот покер е тоа а џокерот би била картата цццц Ах, интелектуалецу ќе дојдат и твоите пет минути, твоја канцеларија не некој Хефе да ти соли памет ООоо значи сите идеме сепак, колективно да си збереме пари
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ни за автобуска, ни за на градски стадион, ниТо..нада... Ти уште не спиеш...не ти се спие? Ја паѓам, ама ме мрзи да си легнам. Оооо Искро...ти џомити поскромна си била... Ту бре.. човек не може на ред да дојде...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спарксче тебе ти се отспа...ОК е сега...кажи што направи да се расониш....кажи-кажи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле колку те мешам со Џули, од прва мислев дека сте една иста, и на крај уште не запаметив која е таа што има дете. Или двете имате?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не Џули ни е девојчица млада, јас сум мамицата... Тебе како ти оди со туторијалите...нешто имам гледано, признавам не сите, немав време... Може една желбичка Нешто нежно...розе-лила ама и со ајлајнер да биде...баш ме интересира како ти тоа стручно би го направила