Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако ти требаат продавници кажувај. Знам каде има и чиј калап ми одговара. Има некаде и 36ки точни што ми се. Да ти кажам голема мака ми е, манијак сум за чевли а 35ка, па онака ми иде од Камени да се фрлам Моите па се пресреќни, сега имам многу, а замисли убав број да носев, дома само чевли ќе имаше.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зависи од калапот некогаш се случува и 35ка да ми се мали. Кај нас во една продавница од два модели или од еден има бројче 35ка големи маки мачам сега засега не ми требаат а еве за друг пат си знам кај да се обратам. Иначе само за штикли и сандалки носам 35ки за чизми 37ка носам, а патики 36 или 37 зависи од калапот
Што би и кажале на форумџиката над вас? математика не ме праша.. следната недела ќе сме одговарале се така праи, нејќе од инат да ми поправи
Што би и кажале на форумџиката над вас? уфффф мразам математика, иначе многу откачен аватар имаш поззз
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ajде,ајде ич да не се грижиш Се во свое време Крејзи од кај пак сега ти пред мене?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми љубомореа многу и ми викаа дека ми бил морбиден. Море да не фатам јас да им ги проверувам фрижидерине па после да правиме муабет.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерлин ме потсетуваше твојот потпис на вицот : - Мамо, мамо, дај ми да јадам од дедо. - Мрш имаш уште од тетка ти во фрижидер. Смајли ме претрка, како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Смајли, мора да сме сродни души. Ке кажеш сама што чуваш во фрижидер или да се обидам да те дешифрирам? Абе Мало црн хумор. Зошто да не го љубиме? Не сме расисти, мајку му... Крејзи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала. Ќе си најдам јас еден поубав, само да ми дојде нетов од почеток. Мелинке така е, мада некогаш тој црн хумор ја преминува секоја граница.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аватаров твој ме потсеќа на: „Исечеш косу да будеш челав? Божее Петраа“ Фејспалм. http://www.youtube.com/watch?v=qV7ei9bei2E
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама гужва.. Вајлд и мене ми е преубав аватарот Најубав од сите твои до сега Инаку супер сум Ти,што бидна научи,нели? Мерлинке ајде малку да те измачам,дешифрирај