Што би и кажале на форумџиката над вас? хаха ме насмеа со ова, а н.а.т.т.и е поврзано нешто со твоето име или?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Н.а.т.т.и е поврзано со мојата некреативност Спојлер Инаку доаѓа од Наташа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке, многу ти го нејќум аватаров со Џенифер, ми личи на транвестит со тоа рамењата :geek: Тој црно-белиот ти беше поубав
Што би и кажале на форумџиката над вас? И братучетка ми баш така се вика и така ја викам или со Е на крај де ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со таква коса и сум А тебе би ти рекла: Не се грижи за солзите што ги прелеваш, знај дека секоја од нив те прави посилна за во иднина Гушкам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се поминува или бар бледее. Како и да е, чувството никогаш нема да остане исто.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле жапчето мое ставило нова слика ,.....лелеле шо си ми тука секси па и таинствена ау ау Срце си ми
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ногу си ми интересна за читање..и баш ми е мило што си активна.. Те поздравувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? А, Лолитке од кај ти ја знаат малата шмизличка Мимс од каде? ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? lolyta фала на поздраво и јас те поздравувам ногуууу и ногу си и супер девојка и обожавам да те читам . Ке дојде ден ке барам совети од тебе А љубам ...уфф..девојко многу си супер, ептен, креативна, отворена. СУПЕР....
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти на менееееее ногу и тоа , ама и ногу гламурозна ауфф колку те сакам заради тоа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уфф .. храбра да некогаш ама некогаш и мене ми треба добар совет од некој А тебе те читам и си викам „ ех да беше јас така перфект„