Што би и кажале на форумџиката над вас? marama : еее уште зашо нема ке се мажам ама шо ако тоа ке се десе коа сме оделени. Е у пм. За се мора човеко да се боре, да трпе, да се надева Сесилија: и ти и марама у кревет да не ве тепа сања ај ке си легенем трите...ама не бива маат ме тоа мислите како торнадо цункам ве и двете
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сања, не можам да легнам, нокти правам на пауза сум од учење . Сакам да ти кажам деке го праќам мечево да те гушне и да ти ја избрка носталгијата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сесии ја цело време нешто мјакуам денес и ја учам до 05 нема легнување а глава ми паѓа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам, за да добиеш концентрација и да се расониш- прај нокти мор Јас ги правам тие со буквите- во склад со сесијава
Што би и кажале на форумџиката над вас? Морее коа ке ве фатам и двете ...одма на спање Фала за гушката гушка и до тебе Ај доста ви е учење, лакирање , ај на спање Или ај на женска журка тука на форумо па и на мене не ми се спие
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааа кога има сесија мислам дека сум најсредена ја пеглам косата, па ја виткам, па ноктите ги лакирам, па пак ги бришам...се нешто праам само за да не учам... а еве и сега "учам" хахаххахаха и лајк за журката...ако сум поканета хухуухух
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле знаете ли што е црниот хумор, текстот на ноктите ми е од жална вест А Лепа, те примаме мори, шо се секираш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахахаххахахаха... фино фино само да се праат ноктите, а каков ќе биде весникот и не е баш битно само да се губи време од учење ама Сања ја нема...ништо од журката...
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахахахаххаах црн хумор дај бе одбери нешо друго хахаха абе нема ли нешо така НОКАУТ да ме заспие сесилија морам да ти кажам неможам ама аватаро со тоа напред (ај да не кажам ) ногу ти е јак Лепаааа ногу си ми заљубено или едит: ииииииии како ме нема тоа па ја непрочита ...тука сам... сања е 24 тука хахаха маам пачавици
Што би и кажале на форумџиката над вас? ептен !! ама си имам мака со менструацијатаа....колку ќе се радувам кога ќе ја видам мхмхмм ми недостига ааахахахаххахахахха ПС: се извинувам што не забележав дека и Сањичка ни е тука
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде ајде, јави ми си твојта тетка црвена кажа ми ке ти дое на гости после 3 дена. Не му ја секирај еееее па треба и кафе да ја частиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Охооо и не само кафе...само нека дојде тетками црвена хахаххаха... сега се концентирам да го повикам сончето кое никако не сака да дојде хехеххе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па би и кажала да не се замара за проблечето што и се врти во главчето и правец на гинеколог