Што би и кажале на форумџиката над вас? И не грешиш бе се зафркавам, абе точно си е не дека се фалам ама еве ти гушкииии
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зошто ја смени локацијата? Баш ти беше cool. И оваа не е лоша.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројче кога ќе дојдам Ск те чекам на кафенце во ''твојот'' стан...
Што би и кажале на форумџиката над вас? си биле ким и докторката и летале со авион и почнал тој да паѓа,и паднала доктроката ,па ким и што останало? -буквата и.....ахахахахххах ким те насмеав ли малку?
Што би и кажале на форумџиката над вас? тоа обавезно мила ќе си се чувствувам како дома во ,,мојот стан,, а докторката вечер каде ќе одииии? и бтв и мене ме насмеа со вицот
Што би и кажале на форумџиката над вас? о бројче кај дечко ми,рано ми е за факс има време па сега ќе скапам секоја вечер кај него јас и онака веќе тоа го правев......мило ми е за вицот шо те насмеав?можам и за тебе да направам?хахахахаха а јас сакам да ти кажам дека си ми многу заљубенко и ѓаќичките тоа го кажуваат хахахахха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме насмеа докторке и тоа многу не малку Јас мислам покрај докторка можеш да бидеш и вицопишуваш