Што би и кажале на форумџиката над вас? Креативност ми пука тогаш хаха добро е да е присутна понекогаш . Марамке и јас ја сакам. Мерлинке на мори држ http://www.youtube.com/watch?v=IWk62Wlp ... re=related и една групна за сите вас..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Богами р’шум по форумов да се правело, што ќе беше тоа A Љубам ето ти ја пак ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Само прашина останува... евентуално блиц да те светне у среде темница.. блага болка во очи хахах
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жапче Љубам ќе те сецира Ете ти, стварно брзи прсти имала Пирамидава
Што би и кажале на форумџиката над вас? да да без порблем, ехее колку црни дробови, срциња и секакви органи од жаба ми поминале, усти сум расчепувала, елај ми жабче да те средам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала за песМи, за љубАв, за сВе. Убајни! Еве ја Љубам со мила . Праќам едно на Пирамида, едно на Жабурче, едно дете дебело на Марама, и една на Ливинг.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Комшивке, ти гледа ли терасата накај новиот коњаник у маало што ни го ставија? Ах Мерлинко мор, ме претрка. Како Струга нема друга, ма ко Мерлинка нема друга.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од куќичкава моја мила тешко да видам нешто ама не знам ни кај има?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Доволен е збор и јас почнувам да си пеам. Комшивке убава Немој да збеснуваш Ја знаеш ....мојта тајна.... Сакам да бидеш лампион и јас да те обесувам Како беше песнава бе? Ми фалат делчиња
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам кога ќе осетам потреба да се одјавам од хотелов живот идам кај тебе. Сега имам потреба само од мала тепачка со некој. Ливинг држ ја Љубам, ние жабите крвки биќа сме си ццц Мерлин благодарна до небото и назад. Се бендисувам ептем во музичката точка. Трендафилќе што да речам се уморив од зборење за другите. И шо не ќе се умориш. Марамке дознај кај е коњаникот и кажи Пирамидишче убава си денеска
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жапче не се секирај јас ќе те бранам. Марамче заедно ве сакам, ама и посебно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма остај ме постирам збркани постови, мислам на машки хелихоптери брзина по потреба! Мерлинке од кај знае Жабче дали е убава Пирамтика денес а а аа?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Комшивке убава немој да збеснуваш ја знаеш добро мојта тајна најскришна сакам да бидеш лампион и јас да те обесувам само на мојта елка новогодишна ... Пирамид - Hola ! Марама - па после Веро-то, на самото ќошенце, ќе има паркче, коњаникот осамна утринава . Жапче - утрински поздрав со едно Мерлинко, ме претрка пак, те пишувам последна. Најубавото колаче за крај. Аааааааааа, Љуууууубам Дечки бе, дај да го пратам постов, порфи !