Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам сакам да ме сликаш на Кукуле Хахаха Трендафилке не се буни, и ти преку ред истрча
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке Mногу јак поптис имаш Сакам да те читам zhap4e како не те мрзи да пишуваш толку голем текст ??? ливинг мерлинке http://www.youtube.com/watch?v=_-C8Hv2dKuo ве поздравувам девојки со песнава љубам Трендафилке те обожавам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Peace sisters. Чекај да проверам... нема никој. ПушЧаааааааааам!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам: Гледа оно во душата на човекот ... зборува за духовната убавина. Ме претрка шо да кажам, дај бе кај се трчате пред мене Али и опет цела сурија од почеток Трендавилче благодариме Hola muchachita Ливинг хахах сакам да ја видам јас сликата со тебе на Кукуле Мерлин кој мор јас не се манијачам Пирамидка и Нена си имаат нешто, така начув во СДК Крејзи здраво Ливинг реков веќе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се оградувам од секаков коментар во врска со убавината на форумџиките.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе ја сликам и ти ја праќам, Ливинг кога средба ? Трендафилке прости ми ! хаха Мерлин што е се прскаш дека си најубава а а а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Арно ќе напрајш, мојт муабети да ти извает. упс, еве ја Љубам - кога сакаш, се чекаме на Кукуле
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, се почувстував како да им вадам муабети, а тие да не се виделе една со друга. Ливингче, така си е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не сНе мор Мерлин. Не сме си закажале дејт цццц Многу убава си ми на ова сликава, како те фатиле баш кај што си лапкаш ход-доги убавини, сега и јас сакам еден хот-доги
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е арно !! Сега кој ќе оди да ми купи хот дог а ? а ? а ? :geek: Мерлинке дојдов да ти кажам дека ми е ептен така мило што си го врати потписот најубав И Марамче ме претрка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зошто не сакаш кромид? Аман ма од тебе човек до збор да не може да дојде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аууу стварно кромид имало не сакам ни јас Марамче го виде коњаникот ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Најубав потпис имаш Мерлинке најоргинална си е ај кажи му марамче значи денски најмногу гужви има на темава Neytri која е женската на аватрот ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не и не знам каде е Ќе ме терате после да одам да видам кај е, па и на Трендафилка на кафе да и одам (ова ако ме прима) Крејзииии арна?