Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј Ливинг баш то сакав да кажам. ццц добро е, сепак нема да се јаде, само кафе за мене. Мерлин, баш диеталниот му дел ние го елиминиравме кромидче убо, главица кап,, хруп-хруп, како јаболче Марамка, оти мириса после здивот и удира во туѓи носови. Јас сакам ама да е во нешто зготвен... прстени од кромид печени сакам да. ама свежо јабуче не едит: Крејзи на МОника Белучи ми личи типката на аватарот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Браво мор Жапче, шубо објасни за кромидот, баш јас како што би кажала. Не го можам жив, се трудев да се научам, ама цук, не бива.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да бе жапче таа е А сакав да те прашам оти жап4е ? Со четворче ? Living ме претрка убава ти е ова новата балерина
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оти јас сум од оние Бугарија што учеа. Таму така се пишува на латиница, всеопшто пишување е на латиница и маилови со 4 со 6 со j наместо ж, со y наместо и, i наместо ’... безвучната буква. Ајде на тебе опширно ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жап4е јас многу те сакам зашто си со 4 е така да си знаат другите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде фала за објаснувањето Еве ти едно Пак марамке А и јас си ја сакам дека е со 4 и со zh и плуs сакам да ја читам бе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мор Мерлин, лапај од тоа ход-догот. Си знајме ја и ти се. Чим ход-доги одма даваш. се знае од II-4 ак’ сакаш биди. Ќе си се сакаме си се збратимивме јас и ти. Марамке. Не вреѓај и јас некое време лежам само и не вежбам. Демек ради настинката, ама некако таа помина, јас не станувам ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ке си легнеш ти на брашното дете. Плус како што си кажа брачедава, алергиски период е Spoiler ебаго , ти кажав дека секој 4-ти ден ке вежбам, не можам да се насмеам јас човечки, а камоли да вежбам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке бреее лоша си, ми се јаде нешто вакво. Мене колачињата од вчера камен ми се, со чекан треба да мавам да ги скршам! Срамота хахха. Туку ти сакаш машки хелихоптери м? Ах ме зезна, а ти да ни запееш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оваа сликава од Пирамид не ме стрви, јас сум единствената личност на планетава, а можеби и во сите галаксии што мрази благо (од секој тип) Не дека ве интересираше ама да си кажам јас
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма ни јас не сум многу по благо, ама кога сум во ПМС леле стрвност!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа значи нејќеш гриз нели? А и да сакаш ќе го држам прстето блиску за да не можеш да гризнеш поише! Епа Мерлинка и јас ќе си јадеме, така! Еве го до мене завиткан, ме чека, со нутелче и со капучинче, џиги миги, ш’ц м’ц, мици ма мама хоче да ме да, за Тарзана! Биљарката. Това е! Ја Тјебја Љубљу Искра! И Тебја! Пак на низок старт сите а? Човек не постига ни прстиве да ги убрза! А што е финтата со хеликоптерите?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам специјално за тебе * Ја сам зла барбика сцре ми је пластика пази пази,себи да не наудиш... А Спаркс,јас ги ценам луѓето како тебе Нема што прав феномен си
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мори Спаркс, овај Искра на Мерлинка, како може бе благо. Леле лелееееееееееее ма од се ќе се откажам, цела година ништо нема да јадам, сто стомачни ако треба ќе направам, само дајте ми денска чоколадце да каснам (претерав да си знаеш, не е до таму работава ццц) Љубам, што им се случило на колачињата ццц Озбилно, вчера имаше за хилихоптерите, жената без мажот, статусот мјау и фб А самјли мое, ме претрка хахах која ти е песнава жити бога ме изнасмеа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Маж гол, 15-30 цм хелихоптер, брзина по потреба. Ма остајте ме у криза сум. Самјли хахаха закон! Жап4е не знам не ги покрив вчера да омекнат, сега можам да тепам со нив.. како плочки се!