Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј во книгава да знаеш пишува поинаку за овошниот ден, дека може и зеленчук, но суров да јадеш. Ако ти ја пратам да видиш само што рецепти предлагаат има како предлози ќе се мрднеш од среќа хахах Не знам дал така стварно се слабее побогу. Мораш да видиш. Ден за месо дури и ребренца предлагаат. Јао хахах
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сите се опседнати со тоа како да ослабат а јас па обратнооо... хооооооооооооохооооо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј јас не сум ти ја видела пораката пред мојата погоре хахах еј драго ми е што така се викаш. Немам сретнато некој со име ко баба моја. Значи од северот потекнуваш или? Баба ми од таму си е цццц А, блазе тебе ако качување килограми ти е проблемот. Макар што и тоа е богами за некои луѓе проблем.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Каква бре таа книга, слабеење ова она Чекам ЛП ако е таква работата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аввв вчера купив една маска само на очи што оди, за сликањето се надевам времето ќе биде топ така 7 или 9 јуни се дружиме ..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не не сум од северот Крстена сум по баба ми а и таа не потекнува од страна од МК е незнам од кај ми е потеклото на името
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас исто по баба ми сум крстена но не се викам Лепа и не е важно името важна е личноста Многу јак аватар имаш . Која е девојката на сликата ??? поззззззззз
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа од таму е. српско е Лепа Сава И јас Крејзи, по другата баба сум крстена не по оваа нашава убавицава Лепа Љубам и Карина погледнете УН диета во диети на фемина.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала ти многу баш ќе разгледам морам да изгубам бар 5-6 кила.. мече сум..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене си ми прекрасна, мислам дека немаш потреба од тоа, ама се разбира, ти си знаеш најубаво.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сонце си бре, ја само добро се покривам а под гардероба љуљам..хахах
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа тогаш ти посакувам успех, и да постираш слики, се разбира. Ај тие 5-6 кила дај ми ги мене, очајно сакам да се здебелам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Веднаш и во секое време сум спремна да се откажам од 5кг чисто сало!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Kim Kardashian... топ ми е женскава... ја обожавам... да правиме замена? ти мене сало 5кила а ја тебе мојот желудник 5mm 6mm 4mm (висина, ширина и должина ) хухуухухухухуух
Што би и кажале на форумџиката над вас? Lepa од насловот на темата треба да заклучиш дека твоето мислење треба да се однесува на личноста која коментирала над тебе односно Doozy. Едит: во ред, си пишала уште еден коментар. И има опција редактирај.