Што би и кажале на форумџиката над вас? Сефора многу ми се допаѓаат твоите видеа и сакам да ме нашминкаш Dozzy
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сефора остави ми ја имењачката на мојата баба како си вечерва Лепа моја лепа, хахах трампај се! отвори тема и избери го среќникот и јас се пријавувам за доживотен дарител на секое милиграмче што ќе ми се појави. ццц Љубам, ако ти треба книгата пиши во лп маил да ти пратам. Макар што, тоа се сепак малку килограми мислам дека лесно се сминуваат и поинаку. А, трката почна. цц Здраво крејзи, фала ти за поздравите лудо убаво.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа бујрум на шминкање Крејзи. Извини жапче, искрено жалам. Добра сум, уморна, пцујам школо и се останато што ме нервира. Ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас одам да учам вие тркајте се овде кој прв ќе пише Доста беше одмор вечерва до 4 сабајле ќе си учам ајде одам да пијам кафе за издржам цела вечер над книга ах кој рекол дека студенскиот живот е лесен Едит: Сефора не се нервирај
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не се нервирај, губиш лепота Колку е дебилна реченицава, одамна не сум ја слушнала Крејзи мор ти стварно си била Крејзи, кај се затрча пред мене?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг, лесно ти е тебе- ти си имаш дипломирано и си свиркаш- а ние што да кажеме сега кога се ни се прави само книга во рака не ни се држи Ах колку би сакала да легнам сега и да читам некој роман, а не глупости некои кои никогаш нема да ги применам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси бомбата хахах смоквичка, ко што вели ПирамидишЧено Сефора фино фино вечерва кај мене помирно од денот, помирно од вчера ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси па не е и дека си свиркам баш Се надевам ќе можам некогаш да си посвиркам на раат. Жапче? Шо беше раборава со феминава наша, се изуплашив?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фемина Воскресе. За многу години. Пак ќе гракаме вечерва до ниедно време?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ah, I can breathe again maramа, убаво што не траеше долго ова невозможено отварање на фемина. Објаснување ве молам, што се случи?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се расипа форумов од многу убавина Едит, Пирамидче кое да го одбериме најубаво смајли што ѕенѕа? Енд д номинис ар Ова брејкер е
Што би и кажале на форумџиката над вас? А ти балерино оти не спиеш? Дај бе да удриме едно падебуре, демиплие, шене, па дупла пируета у прва позиција! Многу ти е јако човечево шо врти пируета од Мерлинка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оо чекам водата да се стопли, инаку одамна би се бањала, и сега би спиела. Пирамитке, ти посакувам лека ноќ и слатки сништа. brb xD