Што би и кажале на форумџиката над вас? И зашо ве нема у дијалекти. Човек ви збори гевгелиски и одма се разбегавте на сите светски страни Ааа зајче! Јако е!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамиткееееееееее не се чуди, дијалектите се заебана работа кој те разбере , кој како те разбере, кој како си сака така си сфаќа ...ауу удри ја на рима хахаххаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Колку повеќе те читкам, толку помила ми стануваш А кога е свадбата?...а да не прашаше прво нас мажените дали да се мажиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахаха е па шо знам мислам дека брако на леб се мачка хаха На 15 Јули е и ај каѓи ми како е да си мажена додека имам време да се предомислувам Марамкеееееее ај честито почасти ли ја црвената тетка твоја со кафенце
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мачкаш на леб ама зависи што Шала на страна...убаво е ако знаеш да си ја наредиш Марамче... и мене, и мене, и мене да ме частиш... О Виножитке ти преку ред...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фалаааааааааааа епа реши и јас да се мажам доста ми беше слободна птица Па не бива бе женски сакам си го, јас тука Мк он там Германија и шо ке си прааеме ексурзии на мозоко 3 месеца там после тука 3 не бива Ама среќна сам, ама и незнам како да си сошијам некоја уабава робичка за регистацијата преткрале ме сите хахаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па видов бракови нешто ова-она, се мачка на леб, па да си прашам
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахах абе мачкале не мачкале коа ке кажам ДА намачкано ке биде а ти виножитке срце нели планираш да мачкаш да се мажеш де ааааа лолитче ногу си ми брзаааа колку време си у брак ако смеам да питам
Што би и кажале на форумџиката над вас? еее ти па салата ке праеш ајдееее време ти е ако си се сакате зш да не јас си викам, ке си се мажам, после ке имам некој секој ден шо ке го нервирам со кој да се занимавам шалам се , ама па и така е, аии леле сања се маже лелел хахах ЈА најн хаха комедии ...ега да не пита нешто тоа там чичето да не разберам хахах
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па терам 5-та, се замачкав ...ова се омажив 2006 ама заедно сме од 2004 г. па некад грешам и викам 7 Само едно ќе ти кажам на 15 јули...Честитам!!! А ти Виножитке не брзај...не не не...собирај мастрафот уште малку
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааааа ти си значи ептен искусна те ја од кај ке тражам совет коа ке ме нервира хахах Фала срце за честитките
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра ноќ срцуленце убаво да ми спиеш и ангелчиња да те чуват