Што би и кажале на форумџиката над вас? мене па смешно ми е тоа со фенот Жапче мор, сега те прочитав што си имала завршено- ептен ми го направи ќефот мор- моја бранша а :geek:
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси полагаше, па беше на шопинг, па си легна и пред малку стана- нема шеткање, треба да се учи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Што се поднови? Не прашувам за испитот затоа што верувам во добри резултати
Што би и кажале на форумџиката над вас? Козметика- маскара, сенка, силиконски капки, витаминска крема, крем за мајка ми , ацетон и тоа Сакав и обични маички да си гледам, онака за под џемперче и сл, ама оставив за друг ден, преморена бев
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со здравје се да си користиш И јас планирам добар шопинг со сестра ми, ама после пензија. Само морам се да положам (услов)
Што би и кажале на форумџиката над вас? О Сеси и ти ли меѓународник си убаво не имало и такви ПирамидЧЕ (ајде сега во омалително) ццц добро утро!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не` има, не` има, ич да не се секираш- многу се во илегала- дипломатски имунитет, шта чеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе дал од Ск, во Ск, ил од Мк- небитно, битна е дружбата Туку ти некако се губиш, слабо те читкам по темите
Што би и кажале на форумџиката над вас? ццц богами грото сме во илегала работиме надворешна политика во приватен сектор ццц да не не познаат мор Ау добро утро ливинг, а ти мори ливинг да не си завршила и ти администрација и да не работиш во мојов НВО сектор
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жабче прочитав тоа диетата сакам книга, морам малку да се заозбилам, додадов многу овде пффф. Ај добро утро и до мене..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жапче тоа завршив, ама не работам во НВО сектор Љубам еееј Љубам, те сонував. Дека си дошла на одмор кај мене во комшии, јас сум те прашала кога ќе излеземе. Ти ми рече: Еј оваа недела не можам, наредните две ми се ептен слободни, туку дали знаеш каде можеме да нарачаме плех музика? Е така, си сакала журка да направиш, не е шала
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро утро. Ако ти одговара диетата ти ја праќам книгата. Пиши ми во ЛП маил за да ти ја препратам. Имаш и рецепти, предлози за деновите и совети и се. Пак види што ти одговара. А, добро, пошто ве читав сабајле со Сеси во темата за јавна администрација затоа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг, како мор така улетуваш во муабетот- човек да не мојт пост да пратит Љубам какво добро утро, некој од 22 часот е станат Едит- еве и Жапче се вмешала, гужвиче а