Што би и кажале на форумџиката над вас? Колку што сфатив се работи за жена, полу седната-легната на стол и има цигара. Како помина на испитот?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ааа...ок јас пишував па здравје чекам резултати...поззз “мориии“ мало едно мое...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аннни ќе положиш секако, ама имам чувство дека можеш да бидеш манекенка... Колку си висока?
Што би и кажале на форумџиката над вас? еее за ово се пресмеав...манекенка...... за срамота трендафилче јас сум мравка од земјата не се гледам 1.65 за срамови
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас те замислував ептееееен висока .. Мислев дека си 1.72 и повеќе. Грешка. Ехеееее, не е малку 1.65, јас сум 1.67...
Што би и кажале на форумџиката над вас? па добро не сме до толку мравки..... да сисе оправдаме ама кога ќе си облечиме штикли таман сме си...јас не сакам да бидам бандера!!!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.youtube.com/watch?v=KqdZYKBeOBc поздравче трендафилчее ајде беее тие мравки а јас 159 мушичка
Што би и кажале на форумџиката над вас? ма нееееее.....му касне бродот за во Шведска..... не е отиден уште