Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси ти што правиш од 22? Ја касно легнав учење ама пак рано станав у 08.. ухууу затоа не ме карај спиев само 5 саати!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма све моми финтаџики се збрале на фемина ццц Е Љубам и јас секој ден сум по толку некогаш и помалку залудно потрошено време е времето поминато во спиење ццц стоеше во кабинетот по физика во основно, и озбилно си ја сфатив работава
Што би и кажале на форумџиката над вас? Алал да ви е како сте свежи- јас ако не спијам 8-9 саати мислам не можам да финкционирам и на лице сум за никаде Некогаш спијам на рати- прво 4 саати, после пак 4 и така
Што би и кажале на форумџиката над вас? ццц нормално јас некогаш и кредит си земам за по неколку дена да си поспијам ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нема шала. Спиењето ти е инвестиција за на стари години ццц ќе се прашуваш после кај ти ошол животот ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жени на сред село кога ќе се сретнат, знаеш како е кога ќе се разгракаат ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жапче де тоа сакав јас да кажам туку си викам да не ме нападнете сите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Одамна не сме пишале.. т.е. не сме имале некоја причина да си пишеме..