Што би и кажале на форумџиката над вас? Те читкам со задоволство и те доживувам како мн. слатко феминче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке ми дојде, ми измачи 2 недели најдолгиот пмс, ама пукна лушпата..ух фала богу...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Барем сега ќе ти олесни. Мене толку , при крај ми е, ама лицево крш ми е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Maрамке нова марама си купив денес Кога ја плаќав на тебе ми текна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со здравје да си ја носиш. Сите купуваат марами, само јас немам марами
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со здравје да си ја носиш новата марама. Јас не сум толку по тие, ама марама ја сакам мн.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама многу си ми фина момичка....остани таква оргинална!!!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како си ми Дејанче? Не се имаме сретнато на форумчево. Од каде си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Рobert Pattinson е мој, да се разбереме Да не биде после дека не сум кажала Eдит: Nightwalker ме претрка