Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам да се правам интересна на моменти Од толку пофалби и 10ки за аватаров мислам дека нема да го сменам наредните неколку месеци
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хаај мај Твинн.. Како се справуваш со шкорпионските хормони сабајлево? Можам да ти кажам дека шкорпионсково во мене ме нападна сабајлево.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега е уклучена добрата страна на шкорпијата. Штом кај тебе е обратно, Ppl, watch put, dangerous scorpy, 12 o'clock! Баш ми е мило што си најдовме нешто заедничко.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахаха I will kill everyone Дојди на чет да ми смириш хормони, напната сум уште од вчера. :geek: Me2
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе и двете ве средувам за минутка. Потпис: Двојната шкорпија
Што би и кажале на форумџиката над вас? И подзнак си Шкорпија? Wellcome to the club Мислев ретко се наоѓа како мене.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мхм. Па морав да потенцирам, гледам она малоно нешто се прчи, но и самата е свесна дека доколку решам, ја средувам по брза постапка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хаха значи јас и ти у комбинација=4 шкорпии=The real end of the world Иначe, не се средуваат така лесно женски Шкорпии
Што би и кажале на форумџиката над вас? Колку повеќе се само-прчат, толку побргу се скротуваат како јагниња.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не мислам, знам! И кај машките е така, оние што сакаат најмногу да остават силен и пресамоуверен впечаток, во 90% од случаите со тоа се обидуваат да прикријат недостаток на самодоверба. И немој ти напад мене, зашто после нема враќање, и да иде Дунав, и да се удавиш, колку-толку ќе се спасиш.