Што би и кажале на форумџиката над вас? Алоооо што е ова разгракани од сабајле, осет да се немало Народов спие во недела!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро утро Ливинг, ајде на кафе. Ете Nightwalker ме претркал, Добро јутро радни народе Црне Горе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахахаха Има вирус на болест наречена Мрза! Секој лежи, нигде не се брза! Ете стихче пишав за вас, а не да ни се дерете! ! аххххаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Linn, не сум мрзлива, само сум на Energy saving mood. Колку ме ми се стануваше, елај навака научи ми тоа што треба. Ајде Ливинг, пакувај куферите и навака. Ме претркувате само, турско е ајде, има за сите.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пијајте вие турско, јас одам на трчање па на партија баскет. Има да го изнавежбам телово денеска убаво за во лето да ми биди џанам. Знајте како викаат Ин ХелоУ боди ХелоУ гоуст. Ај чао!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вријам од инспирација уште од сабајле, си седам на фемина, а имам за учење, па.. баш ми е гајле! Дајте ми кафенце и на мене, ќе ве кажам на мама, сакам со друштво, нејќам да пијам сама Хаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мислиш дека си добра со рима, те молам, не се поти на жешкава клима, ако сакаш за тебе и реферат ќе пишам, па и нема да го завршам додека дишам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дечко, твојот став е навреда за мене, точно е, добра сум со рима, ретко збор да најдам да не штима, нема врска што сме ист хороскопски знак, ќе пишувам, ќе те засенам без траг. хахаха шаличка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Свесна си дека над тебе е џенцка, зарем веќе те фатила дремката денска, па не гледаш кому пишуваш, само фураш без мака, ма сФе е пореметено, и на Фемина е така.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Свесна сум, само ме претрка Вајд(Дива) Не сум за тоа јас крива. Гледам јас, имам очи, твоето мислење, ма воопшто не ме кочи. И поздрав до Највокер, незнам дали е Турбо Фолкер или рокер, важно гледам сака да ме победи со рима, ама незнае со каква Фристајлерка работа си има.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Scorpy Freestyle Battle! не знам за кого да навивам! И двете сте љочк ! ој ти, ој ти, ој тиии! Најт, не се чепкај со лин, те молам! А прашање до форумџиката над мене? Што значи твоето корисничко име?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех, фала љочк, (wild) баш почнав пред малку нешто англиски да римам. Ама мкд, I dont think so Сепак, фала ehrgeizing123-thnx xD