Што би и кажале на форумџиката над вас? Не те претрка, го има твојот пост и на другата страна. Иако не е за мене прашањето, да си кажам дека ќе одам на Филолошки - Превод и толкување.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас лини и посакувам среќа на Дози ..и јас ќе одам таму по се изгледа -в година
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде на сите со среќа цц и на тебе Смајли со новиот аватар ти си нели со убавата милка чашичка а ? ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас сум жапче,јас Видов некој како мојто аватар и морав да го сменам. А и овој ми одговара на моменталната состојба Ти добра си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Одлично ако си весела ко девојкава хахаах Ок. Недела, убав бавен ден. Тивок мирен.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме среди со милката. Дома имам една бонбоњера милка, и моментално се гледаме, се бендисуваме.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Смајли бре кај ти текна кравичкава да ја закачиш хахах како сега да престанам да мислам на Милка Дози цц каде ќе се запишеш? И јас да те удавам Марамче убави очиња си имала бе
Што би и кажале на форумџиката над вас? dozzy Супер си одбрала неоставрена желба ми е да се запишам на филолошки maramce Ти на кој факултет студираш ??? zhap4e ја обожавааш џоли или ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па да глумеше жена, каква би сакала и јас да бидам во еден филм за Африка. Како си Крејзи ? Марамче