Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг немам омилен, ама еве со џин тоникот најмногу си се дружиме А од коктели bloody mary и grasshopper. Гоу живели И вие да си кажите омилено пиќе да не испаднам само јас пијаница овде
Што би и кажале на форумџиката над вас? И тоа не одбивам Моиве да ги пробаш ако не си ги пробала, не згрешаваш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Што убаво им кажа на машкине И ти си имала интересен потпис сега го заприметив.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не знам за нашиот, јас сум од оние во Бугарија што студираа, па таму на латиница да се користи за да те разберат луѓето кога пишуваш. Не збори секако за нечија интелегенција, не е правопис наш, бидејќи е на латиница. Има и Х кај што не и е местото, што би требало да ти каже дека е чиста з*фрканција имево
Што би и кажале на форумџиката над вас? Естествено како оди преведувањето пошто често те читам за тоа како збориш ццц англиски-македонски-англиски? или плус нешто
Што би и кажале на форумџиката над вас? Така, погоди. Еве, на пример денес како примерно момче си станав во 6 и 15, затоа што треба да го искомбинирам денот помеѓу многу преводи и уште повеќе учење за испити.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Море да се покажам добро уште оваа недела, и од петок и официјално за мене започнува летото.
Што би и кажале на форумџиката над вас? здраво немој да се нервираш еве нешто од мене за тебе http://www.youtube.com/watch?v=Jlt5JKiS ... detailpage
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шмизлс, полагаш уште малку, не дреми на интернет, аман-заман!