Што би и кажале на форумџиката над вас? Ништо! Не арчам струја и за тоа сега, ем лошо ем арно временцево, вадам надвор и тамам тазе ми е оброкот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах шуќур викам некое животинче ќе кажеш Епа добро тогаш. Ајде имај убав ден. И бујрум на блага кифла поооолна со крем
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах, само што ти го видов Никчево, си лапнав едно сладоледче. Го дрмнав, де.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жабче запознав еден тука Карл Густав, го викаат The frog. Леле каков еееее! Одма ми текна на тебе! Црн со плави очи ама некоја чудна берлинско сина боја, исончан, хипстер стил леле леле.. ја само тоа сакав да ти кажам.. хаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке, одсекогаш сум се чудела на твојот ник. Од каде идеата?
Што би и кажале на форумџиката над вас? хехеххе па има во сите продавници До кај си иначе со преводите ??? П.С. прибери се малце дома доста ти е шетање Лин те поздравувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крејзи како си? Лин кога се зачленував имав до мене марама која ја носев претходната вечер и затоа сум Марама. Инаку не носам често марами.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе постирам слика. Само прво да соберам храброст да ја шлапнам к`нава.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крејзи супер Вајлд бе и јас сакам да се фарбам црвена ама никако да се наканам. Ми рекоа нема да ми фати.