Што би и кажале на форумџиката над вас? фала ти мило и не заборавај оваа година само 5ки и дај облечи се, ладно е бре дете
Што би и кажале на форумџиката над вас? ма без мене не треба ни да се помисле, а не да се направи инаку имам чувство дека си ептен добра девојка
Што би и кажале на форумџиката над вас? мореее шо те сакам бее лелееее ми иде да те гушкам гушкам....милата она
Што би и кажале на форумџиката над вас? ииии не без глупости те молам...тоа што го напишав не мора ништо да значи ништо не е официјално...
Што би и кажале на форумџиката над вас? ани мила заљубените шетаат со симнати гаќи не знаеш симнувај ајде твоите love u 2 а инаку дејзи нешто слабо те читкам на форумот зпшто така?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројче убаво да си поминиш утре со дечкото и симни некое килце
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе блубери и ти како мене престани да пишуваш од кај дечко ти додека тој спие на фемина хахаххаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Одличен е,т.е.одлични сме и двајцата Инаку многу ми се допаѓа текстот што ти е доле под коментарот