Што би и кажале на форумџиката над вас? Се имам костенлива, ама не ми фати. Кога беше модерно доле косата да ти биде фарбана ми беше црвенкасто, ама ништо од ова не фати ко што треба.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па појди на фризер сигурно ќе ја добиеш посакуваната боја Инаку јас сум црвенокоса ама се фарбам во домашни услови но не ми е баш како што сакам а сакам да ми биди како на ријана а не ми се дават пари за на фризер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле другарка ми се исфарба портокалова ама колку убаво и стои на тоа плавите очи, страшно многу.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас па не сакам портокалова да ми излезе. Страв ми е да не не се погоди бојата, па да не треба после да се фарбам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас имам кафени очи сакам да се исфарбам ама страв ми е да не не ми биди како што сакам Вајлд доколку ич се немаш фарбано немој ни да почнуваш Јак ти е потписот иначе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе вака со к`нава можам ред да си терам, нема да ја оставам со бели корени во никој случај. Ама со фарба е поинаку, се гори косата. Како што ја пеглам плус, ќе отиде во неповрат. А ме копка многу, и мене повеќе ми се свиѓа и сите ми викаат дека поубаво ми стои.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Везе немам како иде ова со к`нава јас. После полуматура ќе ја ставам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам да се фарбам со кна зошто јас ставам некои фарби без амонијак, ама сакам што поприродно..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ист интензитет ко од фарба се добива, ама после ако сакаш да ја смениш бојата малку потешко ќе биде, зашто речиси невозможно е да се покрие тој црвен сјај. И јас да се замешам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може само со црна да се покрие ве советувам кога ќе почнете да се фарбате фарбајте со една боја не ја менувајте бојата затоа што ќе си ја уништите косата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Неможам посилно е од мене! Ќе го треснам од земја. И честито положен испит, да ти се множат.