Што би и кажале на форумџиката над вас? Што е работава со стариве што ги избркаа што ги даваат? А Крејзи цц јас не го следам баш баш сега вклучив и видов една девојка што многу ми се свиѓаше како пее, една плава полничка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уф да ме отепаш не знам. Веројатно е она, можеби, мислам дека била некаде во странство, мислам Америка, бидејќи имаше слики со кошаркари кога ја претставуваа тогаш. поима немам. ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бети работела во Дизниленд нешто со куклите од Star Wars мислам така беше
Што би и кажале на форумџиката над вас? Роки -може нагалено Роки да ти викам - дали и ти си во Мики фан групата ??
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те замислувам исто како девојката од аватарот Мислам имаш кажено дека имаш иста боја на коса..така нешто Доозу ако не ме претркаш ти,нема кој
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамче, видов, видов. Јас пак си викам вриеш од марами, полна куќа, ги обожаваш, па можеш да поклониш навака некоја. ама ништо. Смајли, Ако смеј си се
Што би и кажале на форумџиката над вас? Smilly баш си мислев на тебе и гледам пред мене си Имаш некои од последните мислења што ти се врв, ептен интересно девојче си.. Линн фала ти многу. ете ме претрка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер расположена марамче.. во исчекување на идолот ти како си, положи верувам сега ти олекнало на душичката... уф, тоа школо, и мене не ми е лесно, ако сите мислат лесно било
Што би и кажале на форумџиката над вас? Te замислувам како некое многуу слатко детенце,и секад кога ќе те прочитам ми иде да те изнагушкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хаха лудам ме изнасмеа А иначе што читам тоа јааас ,повратак старе љубави а? Или јас грешно сум сватила?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми се јави, треба книга да му вратам (на цимерот е) и ме збуни цела.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке ти праќам еден куп гушки Пинкче,абе си се мислиме ние Мило ми е што имаш такво мислење за мене