Што би и кажале на форумџиката над вас? Сања, зарем не приметуваш дека глуми лудило- сака да ја молиме- епа нема Ти како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројче- сега не се чувствувам доволно спремно да си ја разголам душата опишувајќи така интимен чин
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сесии супер сам, баш денеска сам нај нај располжена ти како си ми мило А жапче дека си ти не сам те чула со години
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не брзај Сеси. Кога ќе бидеш подготвена тогаш. Сепак треба и психички да се подготвиш, не само физички. Знаеш, за првиот пат голема припрема треба. А и храброст. Ама најважно е да го направиш од љубов. Сања ти се врати во Германија?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уфффф бројче да се врнеше тука на форумо свадба ке правеше Не на 1 Јули си одам, а дојде си од Пехчево беше на релаксорање неколку дена ахахха кое релаксирање ојде да се отпуштам малку да не мислам ногу, оти можам и книга да напишам Одвај чекам да си одам ај уште 30 дена Ти бројче со ми правеш така толку касно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нее, прво треба шишање, па деколорација, па фарбање. -.- А испитите ќе почнат од 6ти, учам ко луда. (да бе, се гледа, само по фемина сум цел ден)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е добро де, ќе видиме тоа кога ќе ви кажам колку испити сум положила.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ajде рокафела со среќа нека ти е , во слична ситуација сме само мене среќата за друго ми треба