Што би и кажале на форумџиката над вас? леле колку си изнапишала кај имам време толку да читам?ај позз. п.с. а ти под мене биди пократок од мене.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ееееее е оти пократок ма мрзе ме шо дишам денеска а камоли да пишам хаха море добро ми иде вака коа да видеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле па освежи ли се сега ме несшто фаќа мрзата Ти мило добро си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас само што си јадев пита, уфф... Е сега, ќе мора секој да си одреди време за учење, инаку... нема. Затоа до сега чекав, знаев колку учење ме чека, па најтешките предмети ги оставив за сега. Пријатно јадење, shpirt П.С. аватарот ни случајно да не го смениш, ај лов ит!
Што би и кажале на форумџиката над вас? I jas tebe prvpat te gledam.. Ama gledam malce si se zdebelila
Што би и кажале на форумџиката над вас? Чекај да не ме имаш помешано ти со некој друг Јас немам постирано слики,сеуште
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу си ми интересна и мила и многу често ме разведруваш и насмејуваш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааа ама и твојо не е лош да си знаеш Нели ви е жешко, јас вријам аааа