Што би и кажале на форумџиката над вас? uumm... Hello, Dayse xD Не му раскинав бе јас никому, што беше тоа..?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Втри сучи пак мене ред ми доаѓа на Марамка да и пишам Ми се допаѓаат обетките и прстенот во твојата модна комбинација
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мимс, ќе бидеш уште малку ко Дајана Рос ако не ги извадиш витлерите!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од кога и` стојат. Патем, ептен интересна беше сликата што ја постираше во „Ми личи на“ за како ти личам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Така си ми фиксирана у главава...иако еднаш ти реков дека те замислував ко онаа глумицана, што не ја сакаш Од кога ги држи бе? Ц ц ц - викам јас Дајан Рос уште малку!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке обожавам кога читам твои постови, многу сличен вкус имаме за филмови и книги
Што би и кажале на форумџиката над вас? @Пирамидке ги држам за да ми ја подисправат малку косата, инаку Дајан може да ми подзавиди на бушавоста 1209 баш ме интересира што ти значат овие бројки