Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе дојдам вака, сосе учебнициве и тетраткиве англиски. Сум се распостелила, цела дневна е книги. А моментот е што не учам, туку седам пред компјутер.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас исто така праваам фемина и учење дефинитвно не оди заедно Rock-a-Fella ммммм ме застври сега а со што пита ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па, има со урда ии... не ми текнува зборот Ама важно, се погоди, ајде бујрум
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај си видела ти таква пита? Прави мама и со месо, тоа ее-пфф, превкусно ми е, ама не можам да јадам повеќе од едно парче. -.-
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти ли сине Бруте за јадење муабетов ?? Вајлд инаку се пресмеав, фазани еј... ФАЗАНИ. Имаше една тема на форумов смешни зборчиња, ќе одам таму да го пишам зборов.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Наликуваат на кокошки, that's the problem. Нешто како коко-мисирка. Не, не, не можам да прифатам ќурки да ми се шетаат низ двор.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро, има ли смисла и тука за јадење да зборите...имајте исав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде мене бркајте ме, треба да се туширам и да учам. Кога дојде 11. :'(