Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајт, пријатно учење. Денес не ми се учеше, некако на нерви ми идеше книгата, а до вчера ми се чинеше интересна ко роман. Ме урочил некој, или можда јас самата се урочив. п.с. исав што е?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мислиш како кога некој ќе рече исав да се немало? Нешто како немање осет, кога не знаеш кога е доста...пр. доста збориш, доста седиш, ај оди си веќе ...
Што би и кажале на форумџиката над вас? аха, аха ахаа... фала. Има јас да научам мк. xD Инаку, како беше денес?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Роки, одлично го зборуваш јазикот Политературно дури и од мене.
Што би и кажале на форумџиката над вас? аватарот многу ми се допаѓа. Дози, ако би зборувале во живо некој ден, ќе видиш колку знам. Можеби си приметила дека по 93857345789 пати ги редактирам мислењата. И да е добро напишано, пак се мислам-дали добро напишав? Да не ми постира некој мислење во Смешни Мислења.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пушка спремна, уште куршуми ми фалат да пукам. Ти до кај стаса ?? И честито стипендија, фемина се гордее со тебе. Ааааа, роки над мене. Ќе јадеме коко мисирки ??
Што би и кажале на форумџиката над вас? коко-мисирки... врвв !! Ако не ти се јадат коко-мисирки, ај дојди кај мене на бомбици. xD
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еее, ти кажи, јас во секое време и невреме сум тука за јадење. После ќе ме има во пдф Диети. Е не.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Колку сакав да здебелам, сега стомаче имам... -.- Наместо на лицето да ми се познава, кај стомакот ми се познава! демит... -.-
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала ти многу, ти беше таа што ме тешеше после тестирањата Фала ти и тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јасно Наредната година па, сакале не сакале.. ќе мора да ви дојдам