Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј баш сеа ќе проверум дали добро лафиш, абе секак не сумњум во тебе јас
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ееее как да не лафум, ама другарка ми ми помагаше Абе ко нов јазик ми е и ми вике, од с’г само гивгилијски лафум со тебе Кујзнае како го пишав ова а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тоа, тоа се влече месец и нешто нит бакнеж нит ништо. ама ме сакал
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја можам да ти лафам кавдаречки. Или да свртимо по некој муабет на кумановски?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е то воа сега откај излезе? Ти избегало од истокон Марамке многу брза мор.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ууу куманија! Месо боранија! Такој, да се разберемо! Од куде си ти бе? А? Ти мор, воа ми е од Велес - несакани остатоци кои сеуште останале, маааму им!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бркај ги да се сневидат Ајт, изгледав јас една Фелисити, ве напуштам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Воа, ноа, нацрква, напазар, држ, не дај, наваке, нанаке, трт милојка и Асан па да ти баам Бегам и јас оти немат смисла ова. Кој ме глеа утре наплажа, овај наработа мор ваква ненаспана? (замисли го акцентот нели)