Што би и кажале на форумџиката над вас? Кажи и бе Лолитке, с’сни и се или држ ме да не и се пуштам! Држ ме коа викам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се шалам, бегам да спијам затоа што стварно лупам глупости Лека ноќ Марамке!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајт Пирамитке да си легнеме, ете така за инат Марамче нотинг персонал ...спикам инглиш а? Лека ноќ и на двете ......... ја отидов..
Што би и кажале на форумџиката над вас? ех, таман работа.... Само појасна да беше. Веќе кога се покажваше....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, не, доволно е вака, инаку па ептен ќе се разочаравте од мојата реална слика. Имам други фенци слики кајшто вниманието е само во мене, но тие не се за професионални фотки, туку за шмизларски.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па да отвориме и една таква тема и онака скоро цела интима ја ставивме на мегдан Згоден си, згоден, слушај ја ти дада што ти кажува
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ние галиба влечеме корени од исто место т.е. во комшилук сме.