Што би и кажале на форумџиката над вас? Специ добра? Добра. Иде некако, туркам Вежбам вежбам, барем во тоа сум дисциплинирана
Што би и кажале на форумџиката над вас? Веќе некое време се думам, како ти се изговара именцево? Ергајцих? Ергајциг? И што значи? Само немачки не причам баш онако, флуентли
Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.youtube.com/watch?v=aIrCFrFpHvw само би ја поздравила со добра музика
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ѕврцки? Море 5 минути се мислам што значи зборот.. Ми текна бе
Што би и кажале на форумџиката над вас? А? Шо? Некој рече нешо!? Пу, можам да се заколнам дека ми се причини дека некој нешо као рече.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Цурава ни е типка права, со големо срце и коса плава, машки се клањаат пред нејзината става, али таа ги врти и лесно не се дава. Ти си плава, јас сум црн, си се шлакнав дрн-дрн-дрн.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти си момче, Ноќен шетач Јас сум домаќинка, јадач, гнетач Буцко сум моме, не е шега Ти си пак совршен, од некогаш и сега Некој ке мисли, намера имам друга Не сум од Исток, јас сум од Струга Во мојот град ние немаме пруга Да ми дојдеш на гости и имаш со точак 2 круга Ихааааааа извини Љубов, те прескокнав, арна си ми?