Што би и кажале на форумџиката над вас? Како може да сме родени во ист ден? И рок-а-фела исто? Ќе да е некоја судбина да се дружиме на форумов.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Или судбина ти и Рок-а-фела да следите еден великан по неговите стапки.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не сака нејзиното најсилно оружје да се покаже како нејзиниот најголем пораз.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле најверојатно навистина ќе имам ќурки низ двор. Мислев дека се шали, ама...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лин кажи ми кога ќе купиш апарат одиме да сликаме заедно Дејана фала ме изнасмеја со напаѓањето на дечко ти и сексуалноста
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам по полуматурата ќе се фарбам. Патем последниве постирани фотографии ти се прекрасни, како и сите останати.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фазани. Само уште не е дефинирано местото, дали во двор, рерна или пак ќе ги шитнам веднаш чим ги донесат. Мене ми е страв од едномесечното маче на другарка ми, а не од онолкави птици.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако планираш да ги сместиш во рерната, викни ме, ќе ти помогнам за ваѓањето. Ма какви птици, птичурини!