Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас ќе ги извадам, а на ручек сите ќе ве викам. Пошто и така по месо не сум.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^ Додека мајка ми со вила не ми го набута месото во уста, сум. ме претрка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да ти ги дадам сакаш ? Ќе се трампаме за апаратот. Дејзи ме претрка. Кај си ти, те снема нешто ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја сакав да копам.. па ете сеа, копам по цел ден... А ти учи си, ќе ти треба.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шмизлс, имаш уште 5 испити, учи повеќе, дреми на нет помалку.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не Љубам сите ти велат имаш убави фотографии, јас не ти велам, се знае тоа јасно е како 2+2 Јас ќе ти кажам имаш прекрасен форумски лик овде на феминава оставено Ццц со златово Охридско исто мислиме Злато си мор, знајш али не знајш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј дури и исто смешко сме ставиле Јас ак сум злато, ти платина си И да, те носам на Кукуле, наредена е работата.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спаркс ти го прочитав постот во СДК и си реков е мене едно услуга што ми направиле, ми го подариле брат ми цела вода да ми ја троши. Living ме претрка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Living , Sparks a да ве гушнам јас еднаш силно? Вајлд секогаш знаеш што да ми посветиш!