Што би и кажале на форумџиката над вас? Имаш стварно многу убави фотографии. Изгушкај ја ќеркичката од мене.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Врна до сега Ливинг ама сега сонце не огреа Ногу сакам невреме елле така да грме Спојлер новио аватар ти е ногу интересен
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле кај нас истураше, сега се смири. И твојот е интересен, мојот е Фред Астер, твојот е во Фред Астер стил When there's a shine on your shoes Melody in your heart Singable happy feeling Wonderful! Got a shine on my shoes Got a shine on my shoes Got a shine on my shoes
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ Следниот пат се гледаме ко ќе сум во Штип, заедно ќе ја вртиме шемата. ^ И да, пак ти. -.-
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е гледај дојди у Штип и не се јави ке има Ливинг погодиле сме си ги аватарите лајк за Got a shine on my shoes А смее ли некој да има нешто пртов тебе а а ајде да се пресметам со тај
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ Немам ништо против, напротив, мислам дека од некаде те знам. ^ Не бе, ќе ме чекаш со црвен тепих и букет од рози, тоа уште сега е договорено.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шо се секираш и моцарт ке ти го засвирам Треба да напраеме Фемина журка да се извидеме сите