Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас ги сакам пастрмајлиите, иако не е на одмет да се приготвени од некоја згодна, слатка, нежна, негувана, пазена, сексапилна Штипјанка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лелелеле ногу желби имаш Ај ќути не спомнувај јадење ке ми се пријаде А нели може па некој сексипилен маж само со машничка да праве а јас така да уживам а он се да праве , па за крај може и да заигра ихих
Што би и кажале на форумџиката над вас? одјаде ми се сеа Не е фер шо , ако така на тебе една мрсно дебела шо личе самата на патрамајлија да ти праве и да те ране на крај аааа ај мени тема
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, не, после ова нема теми, после твојава желба за цурата, не ти праам муабет за век и векови.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еееее ај па сеа и векови Ај еден на мене сексапилен една на тебе сексапилна и ке јадеме пастрамајли
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е така „Мир и Љубов„ сладок живот Ае кога ке доаѓаш накај Штип, да знам да местам тепихо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Важи, само почекај сеа малце, ептен го раздрмавме Штип, треба да здивне од нас Скопјанишчана, а за потоа не се секирај, самиот Штип ќе ме викне.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еее ама јас сум до 1 Јули тука Идам јас накај Скопје на 10 Јуни , треба да полагам А ти Скопјанче а , ако убаво е тоа бегани сте вие мало мало ама техничарче хаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај си девојко одамна се немаме начекано Како си ? Кај ќе идеш на 1 јули ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Eeeee па нема те никаде Ке си одам у Германија на 15 Јули се мажам, ке си го видам либетоо јееее Срцко ти со шо правеш, шо има ново
Што би и кажале на форумџиката над вас? Убаво да си поминиш Германија... Со помин нека е. Овај де, Со среќа нека ви е!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со среќа нека вие и убаво да си поминиш Германија Се надевам дека нема да не запоставиш од кога ќе се омажиш П.С. Кај мене нема ништо ново учам деновиве имам испитна сесија затоа ме нема Lov3 како си ?