Што би и кажале на форумџиката над вас? Не се карајте, ќе купи уште едни исти и на двете ќе ви даде, а ако нема парички еве јас ќе и` дадам...од мм ќе земам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аватаров, многу ти е убав, од кога го глеам, неможам да му се изнагледам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти кажав и на ЛП-то,ама ајде уште еднаш,Леп провод у Београду
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мис, памтам пред неколку месеци, на недела дена ги мењаше дечковците.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И мене ми се допаѓа твојот аватар, ваквиот тип на шминка ми е омилен. ^__^
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти исто. И да, многу сакам да те читам. Ако издадеш збирка со песните, кажи обавезно да си ја купам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи многу ми е мило што се врати А,и јас сакам да си купам книгичка
Што би и кажале на форумџиката над вас? И мене ми е мило што ти се врати.. Само тебе те памтам од кога се зачленив. Си коментиравме тука редовно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Oстај тоа што си коментиравме,ами кога испаднаа ови лакојвите.. Ти текнува нели?Абе фрнџеа лајкови на сите страни Уживај во викендов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Crazylady продолжи да си бидеш crazy и секако lady во одредени ситуации од животот... .. И ајде на едно кафееееее