Што би и кажале на форумџиката над вас? Ани ја имаш читано Пиреј ? Ако да, ај кажи ми само општо онака за што се работи, да се заинтересирам да видам дали ќе ме привлече содржината.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фалала Вајлдче многу, срце си мене па не ми текна да ја побарам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хау ар д чикенс доинг Валјд ?? Оп, Лукс, Пиреј МОРАААААШ да ја прочиташ. Верувај, пре, пре, преубава книга. Заедно со Крпен живот. Јас обично не ги милувам многу македонските книги, ама овие навистина вредат.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е ова го пишала авторката на текстот за пиреј последно Спојлер Значи ја почнувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Обавезно, нема да можеш да ја оставиш, до вечер ќе ја прочиташ. Многу убави цитати има, еден од моите омилени е од таму - Во лоши времиња, и луѓето се лоши. ЕДИТ : Се согласувам со крејзи, ама па плачки или не, тие се едни од поубавите книги што воопшто сум ги читала.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крејзи, крпен живот ја знам нашколо ја работевме, ако ја немам читано за другава правиме муабет, туку ти што ќе се пофалиш ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нема проблем Лукс. Мене поезијата од Петре ми е омилена, Дениција посебно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се согласувам со Doozy Пиреј е навистина прекрасна книга...оваа година ја обработував..ја прочитав цела и не погрешив...има некаде околу 300 страни...но кога ке ја почнеш сакаш да ја завршиш до крај се интересираш што ке биде на крајот...Многу е убава но за жал и трагична...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја има некоја од вас читано книгата 100 години осаменост од Маркез ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? за шо ??? марамче многу ми се допаѓаат твоите комбинации модерна девојка си нема што посебно втората комбинација многу ми се допаѓа и баш со бисерите преубаво изгледа те обожавам
Што би и кажале на форумџиката над вас? За да ја читнам книгана од погоре Благодарам многу за убавите зборови
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе еднаш зедов да ја читам и стасав до 20 страна и ми се здосади и ја оставив а сум слушала пофални зборови за ова книга ама се нешто ми излегува немам време Мисс секоја твоја комбинација е од убава поубава девојко зрачиш ве обожавам и тебе и марамчево
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисс^Има потреба да се повторувам?(ова и за 2) Чудо некое ова да те начекам на темава Крејзии што правиш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас не сум толку храбра ама Наскоро се надевам (баш планирав да ставам пред некој ден ама не го најдов кабелот )
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа ајде најди го и стави. Иначе имам само пофални зборови за сите девојки што веќе постирале комбинации