Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^Како се вика гордоста на мама? Не, ама пишав во друга тема, не треба да го гласам Чак Норис, тој и без тоа ќе победи.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Прочепкај низ темиве, кажав Мерлин, че гласамо, че гласамо...чек прво јутарно кафе
Што би и кажале на форумџиката над вас? АБЕ!!! Абе, абе... Џенцки! Зошто просто, кога може сложено!? Прашав име па, не цела биографија, па да треба да ја барам. Леле, ми даде инспирација за песна за џенцките!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас , јас ти дадов инспирација... Фала А тебе као демек те мрзи, па сега ај да ти сервирам.... Машки ...соу типикал
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да, нема тука простор за срам, напротив, носот - прч горе, и биди горда, си инспирирала великан. Инспирацијата е веќе преточена во дело.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дечко ти то мене сарказам ...молим ти се Тинкербелл едит...Сега те читнав и мучос грацијас
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ни јас, ќе гласам за сама себе бар знам дека можам да си променам нешто!