Што би и кажале на форумџиката над вас? ХАХАХХАХАХХАХАХАА коко-мисирка вс. вајлд. Како бе не иде фемина и учење, иде, еве, дози ја прашам за граматика, и се ми разјасни.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Среќен пат по минското поле им посакувам со песната „Учини бар један погрешан корак“.
Што би и кажале на форумџиката над вас? коко-мисирка масакрирана на најнечовечки можен начин. убиецот моментално се гази од смеење, а и цел форум со неа. Oh God, ама сме злобни...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа, мој тип на девојка си, уелком ту де клаааб! п.с. читај ми го потписот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти читам потписот, љочк. Симпатичен и реалистичен е. Љочк значеше мила, така?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вистинската локација ти е напишана во профилот, м ?? Кен ај кам ??
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас сакааам љочк! Така беше, си памтила, целата си мозок. xD
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога ти го читам никот со велам:има надеж и за мене,ќе научам
Што би и кажале на форумџиката над вас? А кога јас го читам твојот ник, си велам смајл бе, се е добро, и добро ќе биде. Ќе учам бе љочк, ако нема да ги научам, ќе си преведам во главата, и супер ќе биде.
Што би и кажале на форумџиката над вас? што би направила јас без тебе?! Ај утре ќе ти кажам како поминав.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма се знае тоа Штом Дузи ти е порофесор,има ли што да се коментира?