Што би и кажале на форумџиката над вас? Дузи: Не ми е вистинска локација. Иако би сакала да одам. Имам поранешни комшии таму. И се потсетив денес на нив и така ми дојде. Ју кен кам иф ју вант Рок-а-фела: Абе љочк, јас целата мозок сум. Смајли: Потписот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еее, и јас и го сакам. А кога ќе дипломираш, и јас ќе славам со тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Смајли и јас бев на викендица кај еден другар минатиот месец и супер си поминав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај си ма прилепчанке те нема нешто на форумов како ми си ??? аннии како си ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крејзиииии, кога и да те видам по форумов си потпевнувам нешто ко крееееееејзиииииии
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пеперутке, те поздравија кошулите на Гоце. Марама ме претрка. Гушка до тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? марамке со сите се знаеш на форумов ааааааааа ????? едит: Беше на гласање ??? едит вајлд ме претрка како си ??? кога славиш полуматура ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас сакам да чувам а најмногу си сакам вакво кученце марамке пред некој ден ја слушав песната од дуле и коки и се сетив на тебе