Што би и кажале на форумџиката над вас? Да, мое е окото Смајли... Крејзи, прекрасно е Боо. И јас го сакам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле Крејзи абе ова да го имам,ќе го задавам Марама за тебе Леле Лов окцево,со мерак да го гледаш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? лов 3 многу убаво окце имаш Смајли и јас многу сакам само едно вакво да имам друго ништо не ми треба
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас обожавам кучиња Си сакам едно Акита, а може и Боо да ми го подарат http://www.crnobelo.com/images/stories/ ... uvanje.swf Крејзи,како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи, многу рано ти текна за Архангел да се каеш, уште малку друг концерт ќе дојде.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Плавуша, тенкју, пуштај среќа на 14ти јуни. :geek: Марамке, сакаш да ти продадам селф мејф божен рукавица ??
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не Вајлд ја си се каам, ама денес дое на површина. Дузи, како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дузи ис дуинг грејт. Ти имаш сличен ник како мојот, Дузи и Дејзи. Како Биди и Бади.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Си пишала точно на полноќ, си го пореметила временскиот континиум и баланс кој постои од самите зачестоци на земјата. Сега само сум уште посигурен дека 21/12/2012 е повеќе од само приказна.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дека, дека, дека е форумџика која најубаво знае да ги искомбинира зборовите во една реченица. Дека е краЉица на убавиот, пишан збор, а јас многу сакам да ја читам. Shelea, кралица си слушаш? Ете така
Што би и кажале на форумџиката над вас? - ова за Пирамидата, Еага.... ме претрка. А ти (пак не знам да го кажам името ), ај оваа тема нека остане чиста од партии, може?