Што би и кажале на форумџиката над вас? Уфф, моррииии, на библиотека бев, само едно ХМ! ми излезе, не можев да ЛОЛ-кам. -.- Како си ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те молам кажи ми пак како се чита твоето корисничко име, ќе го запишам некаде и нема да заборавам, ветуваам ! Ани, зш сум зверка?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Рокафела, ehrgeizig123 мислам дека се чита ехргајцих123. Нека ме поправи ако грешам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе и јас истото ја прашав, и не дочекав одговор - битно ме напраија сезнајка, односно германскинезнајка Епа их кан кајнст дојч бе, шо да праам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке „Сакам да кажам„ ја направи мое омилено место за читање на форумов
Што би и кажале на форумџиката над вас? мимс модерно моме си ти ми се допаѓаат многу твоите комбинации во М.К (за не толку храбри фемнки ) како си ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахахаха, ја пограшив темата, место тука, јас во Што ви пречи кај членот над вас. Туку, имав пишано дека јас ке бидам Биди, а ти биди Бади. хаха.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааабе, ние треба да основаме наша кловновска група, Дејзи енд Дузи. Фемина продакшн.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ете, глеаш, како идеите навираат, чим ќе се здружиш со мене. Абе ко инспирирачко виножито сум.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еагајцих? Го реков? А што значи? Дај превод па така да те викаме, полесно ќе е. Ах лелееее Најт, никако да се научиш на ред Вајлд и ти ли, брате Бруте?