Што би и кажале на форумџиката над вас? Црвена или црна коса? Сакам со колор шампон, ама се мислам дали црвена дали црна..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зависи од тоа каков тен, очи и црти имаш. Но сепак е колор и можеш да пробаш со црвено. Црна бев еднаш и ме правеше многу повозрасна, млади сме, не ни личи. Така да не ти препорачувам. Стискам палци, јас со страв и трепет к`на црвена ќе ставам. Што биде, нека биде.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да не испадне Вајлдче после ко со суканиците, што сака нека биде, и на крај една, немој после само со едно црвено праменче да бидеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лукс, грешиш. Ниедна. Стари рани ми отвори сега... :'( А за косава верувај ќе биде, едно да е нема логика бидејќи имам и сега некои црвенкасти нијанси. Ставај Вајлд, ставај, и да си морков, колку можеш ќе се спасиш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј да бе, заборавив јас на суканицата. Ај со среќа со бојата, сигурно ќе си убава мор
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еагајцих или како и да е, што значи во превод имево ? Ме интересира многу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не бе, не правам јас ништо, она а ме види, сама се соблекува.
Што би и кажале на форумџиката над вас? А ако тетката со црвено набилдано ферари ко ќе се слече, испадне дека е машко ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тогаш ќе барам по итна постапка да се воведе опција за деактивација од форумов.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакаш да кажеш, тетката со ферари од форумов ќе слета кај тебе ? или не сум те разбрала убаво
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам да кажам дека ми наби комплекс, и отсега па натаму, а видам „нешто“ што наликува на јака џенцка, ќе барам одма да се слече да се уверам дека не е машко.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ауф, јака женска од далеку се познава дека не е машко, мислиш онакви нозе може да има некој машкуданец ? Шала на страна, што му знаеш, Фифи (не е јак) ама би го познал дека е машко ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Значи да расчистиме, јака + женска = џенцка, основна терминологија ти е тоа. А инаку, Фифи, а, шо тоа?