Што би и кажале на форумџиката над вас? Океј, џенцка Вајлд Фифи мене ништо не ми згрешил/а, ама би му згрешила на Најтвокер ако му се соблече
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е сеа вака сликовито, па да ми кажеше, сликички ќе лепиме во онаа темана Најди ја сликата, нели темава е што би и кажале...
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^Не знам, се осеќам непријатно кога го гледам, а да го видам вечерно време во темнина, мислам дека ќе почнам да пискам како да сум го видел Ѓаволот... Којзнае шо ми се врти во глава, веројатно зашто омилена боја ми е црната, па не сум навикнат на белотии и слично. ^Како мал, викав wутка-п*тка, не можев „л“ да изговорам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? aбе сега ми текна таква девојка како што бараш има во продавница и се вика Барби едит: Од каде црпиш инспирација за песните ??? лов3 како си ми ??? п.с.не ми го спомнувај Гвујо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога ќе ти го видам ников ми доаѓаат на памет стиховите од Ози Озбоурн: Crazy, but that's how it goes... )
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^^Ааа, не, не, си научив јас „л“ на време, за убавите момички од основно да не ми се смеат, кога почнаа да ми се свиЏаат. А за прашањето, тоа што се бара од мене, тоа сум. ^^Сите се за една Барби, што се продава во продавница. ^Се потепа да пишеш пред мене.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ехее од кога си пишав јас. Гоу, сепак не копав. Туу сега мене ме претицавте.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аман те молам, ако седиш на фемина вечерно време бегај подалеку од мојот аватар да не се случи да вриснеш па после да се чудат што те снашло, а ти ќе им викаш Wукс, ѓаолкана ме уплаши Гоу, те плаши мојов аватар? Абе кај одите сите со нитро, работава, што би и кажале на форумџиката под вас Таман да редактирам, Мискејк и ти имаш кошмари од бело ? Леле од сега те замислувам како невеста во готик стил, со црни нотки , бррррр
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме потсетуваш на мојот кошмар кога бев мала дека сум заробена во бело!
Што би и кажале на форумџиката над вас? miss hello ееее значи мало ќе ги меруш улиците летово, нема копање за тебе , лукс не е воопшто страшен аватарот баш е нежен
Што би и кажале на форумџиката над вас? мене не ме плаши ама чуден ми е малце Go-Girl како си ??? ми се допаѓа твојот потпис
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќути. Сега и пинг-понг маса го натерав тато да ми прави, така да нема прибирање дома. Крејзи, каде преку ред вака, а?