Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^</3 Готово, ќе ве оставам на мир, засекогаш, ветувам. </3 Топ сте сите, кис4и4и. ПС. ^^^^^ Луксовиот аватар Има една дама Лукс се вика Од нејзиниот аватар Бела боја блика. Од памет ме вади Ми смрзнува крв Кога и да го гледам Сум беспомошен ко црв. =)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Најтвалкер не оди, не оставај ја играва празна. Секоја обична речиница, ја претвораш во сказна (знам дека е поезија де, али ова рима имаше ). Дејана како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе мало го исплашив и момаков кога викнав, ете гледаш страшило сум била
Што би и кажале на форумџиката над вас? еј тепачка е овде кој ајде одам јас ве оставам мене книгата ме вика сега ќе си се галам со нејзе мммм поздрав Еј нема да биди интересно без тебе Најтвокер со кој ќе се расправаме браво за песната
Што би и кажале на форумџиката над вас? Седам јас така седам и од еднаш БАМ ми текнува дека утре правам тест.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е инает ме фати, ќе препишам па што сака нека биде. Не можам да учам на 6 ти јуни, гајле ми е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крејзи, и јас не сум определена ама не ми се свиѓа Гвујо. Вајлд: Сега правите тест? Аман бе. На деветти. Ај со среќа!
Што би и кажале на форумџиката над вас? браво на храброста Од ливчиња препишувааш иначе ??? ајде со среќа утре Лов 3 јас за Чак норис сум
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ццц баба рога ме направи Најтвокер, нема песничево да те искупи, ако бегаш од мене одма ја напуштам играчницава, ради аватарот де ... Најтвокер наш ноќеншетач од памет се вадеше, Милки и Дорина јадеше, знае поезија да направи од секој пост и за неговиот неуспех да сруши цел мост. Еве ти вратка Лов3 Ај дешифрирај ми ја реченицава С3на 5ра има вр1 внук .
Што би и кажале на форумџиката над вас? Секоја чест за Милка и Дорина, или некаде сум објавил дека ми се омилени, или со тој аватарот идат и некои предвидувачки и надреални моќи.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хаа, па после да ме направите Баба Ванѓа ? Имам прочитано некаде по темите за милките Абе ќе го дешифрира она некој, ја го знам . П.С мене мојов аватар ме асоцира на ангел и на слобода затоа и е ставен.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Стрина Петра има вреден внук. Ангелите асоцираат на afterlife, што доаѓа по смрт... ЈЕЗИВО, бррр...!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе тебе те асоцираат, мене не Еве ви една песна, што ме потсеќа на Италија, знам дека ќе ве размдра http://www.youtube.com/watch?v=pFJvw5An ... re=related
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене твојот аватар ме потсетува на правдина, мудрост... (I am out of words, just woke up). -.- Или можеби... nigga painted in white (no offence!)