Што би и кажале на форумџиката над вас? Па на чет. Ее, од кога не сум се уклучила, а како си седевме, НА ВРЕМЕТО.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилка, си ги гледала филмчињата Final Fantasy? Доколку не, обавезно, две се. А на членката над мене, нема што да и’ кажам, си знае таа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Do you rock some nice, smooth talking, good loking fella? Или си само - Рокафела? Simply as that? И шо кажав? Ај поздрав!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлдче како успеваш и тука да коментираш и да не дружиш на чат?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Во истиов момент сум на ФБ, правам муабет на МСН, барам слика за аватар и слушам музика.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може да се каже дека да го правам тоа се, компјутерот ќе ми се укочи. Многу.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти нели шеташ некаде вака понеделнички? (за мене уште е понеделник. )?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, возев точак 25 км денес, и нозеве ми се така малце како потресени.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мхм, дека живеам на самиот почеток од едната страна, и фурам до самиот крај на другата. Кога одиме!?