Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас идам сеа. Лолкам само, незнам како ќе облечам патики со прстов. Пљус ме прават луда, дека не сум идела надвор, туку сум возела точак, и сум играла фудбал. Бреј, шо луѓе ќе беа. А јас кутрата, само нешто да трчам, да скокам сакам. Хахаха.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј, и не викате бе, ццц... Језда сум страшило, но не до толку, мајке ми!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле, што ми праиш море ти? хаха 17:13 било, а јас мислев 7 и 13. Ливингг. Редакт: Дојди ни на гости, ќе те научиме.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Што сте се разбореле бе вие без мене?! А? A? A? Shame on you!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Во блиска иднина не. Ама планирам да одам штом ми се укаже можност! I <3 England!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не смее да има никаква галама, дур не ни се придружи оваа секси дама.
Што би и кажале на форумџиката над вас? мене еднаш не ми дадоа виза за таму, ама у план сум да пробам пак хуху, земиме со тебе ќе бидам мирна, ветувам.. Ах ме зезна.. ти не возиш точак уште тука м?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Обавезно! Таман ќе ми направиш фото сесија! Преубави ти се фотографиите!!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нешто во лозје некое, ти во црно ламбада фустанче бегаш од нешто. Јас ти викам ајде побрзо уште малку. И станав. Се викам Што ми е? Од неколку слики ја знам девојкава. Чуден ми е мозоков
Што би и кажале на форумџиката над вас? Таква си бре, за гушкање, гњавење за муабети искрено се надевам дека ќе те сретнам еден ден..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ух планирам во август со Мила.. ти пишувам.. најверојатно и сами ќе си одиме..