Што би и кажале на форумџиката над вас? Па тоа ми требаше, некој да ми каже.. Ајде, ја зумбувам, а вие, четувајте. Ех, мисче, добра ли си? Што ќе глеаш море ти, восочна фигура?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, џенцки во тесна и кратка облека, испотени, додека играат зумба.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имаш врло бујна фантазија http://www.youtube.com/watch?v=L_fCqg92qks
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ае помага тоа зумбањето? Глеам некои го фалат, други го кудат...
Што би и кажале на форумџиката над вас? ее Секси, од 10 минути вода тече од мене. Работи, работи и тоа како. А Најти, да ти кажам право, абе една тесна облека шо иам, маицата ко фустан ми е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала што ми ја скрши вечерната фантазија, па и на твоја глава да осетиш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Иначе Најти тек сега гледам како искочи ова со песнава,ко да ти викам Кал он ме,ама ме свати дека за спотот ми беше поентата нели? Оф мори мајко колку сум смотана
Што би и кажале на форумџиката над вас? Искрено, Мисс, појма немам како искочи, јас важно си го изгледав спотот во душевен мир.
Што би и кажале на форумџиката над вас? па кај си видел поп да глеа вакви работи, м? Цццц... вечер 3 пати оче наш да си ја кажеш. Ее, сеси ме претрка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи, ја се извињавам што се умешав - не приметив дека е религиски муабетот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма нема шетање, додека не преведам сиот материјал што го имам... -.- Ама затоа уште отсега му се мерачам на викендов, њам њам... Дејзи, користиш мои методи на работa против мене, м!? Се гледа кој е добар ученик, гордост моја калуѓерска!