Што би и кажале на форумџиката над вас? Добар јутар Сања...каде се изгуби...едно време ко да те снема
Што би и кажале на форумџиката над вас? често се среќаваме овде на форумските игри и дааа згодно феминче си
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се распуштивме, се распуштивме! До душа јас го продолжив распустов малце.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд научи последната недела пред распустот или ќе копаш деновиве ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не копам, сите ми се 5 ки! Хемијава ќе беше најголемиот виновник поради моето копање, ама ја совладав.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг уживам- ама само неколку дена- после пак маки Ти како си? Врвит работата? ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мис се` изманијачив на ФБ- одамна му го немав разгледано профилот останува вечер пак да се видиме (можеби) и после којзнае кога пак петок заминува од МК Ти како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Врвит, терат работата Шо се овие работи со манијачење и заминвење?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како тоа си манијачела некој, а јас неее знам?! (со шмизл акцент ко од рекламата) Де кажи и јас да поманијачам некој, одамна немам Ех Спаркс ме претица! Сега кога и да ја чујам Евелин, на тебе ме потсеќа!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ко чашитки сите се нафрливме да дознаеме за мене оправдано е - од Охрид сум